Προφίλ

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το Ιούνιο του 2001 και δραστηριοποιείται στην εμπορία και παροχή υπηρεσιών στο χώρο της Πληροφορικής. Η εταιρεία σημείωσε εξαρχής σημαντικό όγκο πωλήσεων με παράλληλη αύξηση στον όγκο υπηρεσιών της λόγω της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Μέχρι σήμερα η δραστηριότητά μας παραμένει σταθερά ανοδική προσφέροντας λύσεις σε ποικιλία πελατών δημοσίου, ιδιωτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα. Η πολιτική της εταιρείας μας καθορίζεται από την άμεση και αναλυτική υποστήριξη των πελατών της, οι οποίοι νιώθουν στη συνεργασία μας ότι απευθύνονται σε φίλους μάλλον, παρά σε απρόσωπα εμπορικά καταστήματα.

Με το ίδιο προσωπικό ενδιαφέρον αντιμετωπίζουμε κάθε πώληση και υπηρεσία στον γνώστη ή στον αρχάριο πελάτη παρέχοντάς του συμβουλές και πληροφορίες για την ορθότερη επιλογή βάσει των αναγκών και των δυνατοτήτων του. Έτσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πελάτης φεύγει από τα καταστήματά μας έχοντας πάρει ακριβώς ό,τι του χρειάζεται και όχι ό,τι τον «φορτώνουν» οι διαφημίσεις και η άστοχος καταναλωτισμός. Γι’ αυτούς του λόγους, όλοι οι πελάτες μας –άνευ υπερβολής– γίνονται φίλοι και συνεργάτες διαφημίζοντάς μας σε φίλους και γνωστούς. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε μέχρι σήμερα με επιτυχία και θα συνεχίσουμε ακούραστα.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στο χώρο των νέων τεχνολογιών με εξειδίκευση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παρέχει υπεύθυνες υπηρεσίες στους τομείς της τεχνικής υποστήριξης, της επισκευής περιφερειακών, της δικτύωσης υπολογιστών, της ανάπτυξης λογισμικού και δικτυακών χώρων, όπως και της μηχανογράφησης εταιρειών. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τη δραστηριότητά μας βελτιώνοντας μέρα με τη μέρα την ποιότητα και το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, όπως και να αναπτύξουμε τον όγκο και τα καταστήματα της εταιρείας για να εξυπηρετούμε τις αυξανόμενες ανάγκες σας με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο. Απώτερος σκοπός μας είναι η ολοένα διευρυνόμενη επαφή μαζί σας, ώστε να απολαμβάνετε τις χαρακτηριστικά ανθρώπινες και υπεύθυνες υπηρεσίες μας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) λειτουργεί με μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία από το 2004 στην διεύθυνση www.omac.gr. Τον Ιανουάριο του 2007 πραγματοποιήθηκε μια καθολική αναβάθμιση στον τρόπο λειτουργίας, εμφάνισης και παρουσίασης των προϊόντων. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι το Omac e-shop θα βρίσκεται πάντα σε συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες του Internet.

Σας Ευχόμαστε Καλές Αγορές!